Skip to main content

Goud en zilver in Venray,
Goud, zilver en brons in Heiloo

Afgelopen weekend werd in Venray de 42e editie gehouden van het Internationale toernooi Venray. Ondanks de jaarlijkse organisatorische problemen zat het toernooi dit jaar op 1 januari om 00.15 uur alweer vol met deelnemers uit 44 verschillende landen. Voor onze judoka's betekent Venray ook met z'n allen kamperen. In de Limburgse zon hebben de judoka's en ouders onder organisatie van de familie Kramer een geweldig weekend gehad.

Het toernooi was weer mega sterk bezet, maar een aantal judoka's liet zien behoorlijk mee te kunnen komen in het internationale geweld. Als binnenkort de uitslagen online staan zullen we eens een overzicht geven van de landen waar de tegenstanders van onze judoka's vandaan kwamen. Op zaterdag verloren Nina Alwart, Mika Kroon en Rik Peters om het brons. Rik verloor de kleine finale om 22.15 uur 's avonds!!

Op zondag was er goud voor Ditte Bruil, die haar drie partijen wist te winnen en zilver voor Matthijs Snijders die een Israelische jongen versloeg met een sterke tate shiho gatame.  

Onze judoka's waren niet alleen actief in Venray ook in Heiloo kwamen er judoka's op het strijdtoneel. Alle judoka's hebben hier hard gestreden, eremetaal was er voor: Quint Roeper, Emma de Kroon, Tim van Dijkhuizen en Sem Schaap. Quint werd kampioen, Emma tweede en Tim en Sem werden 3e.