Skip to main content

Prijzenregen in Heiloo

Dit weekend waren de judoka's op twee plaatsen actief. Nina Alwart en Emma de Kroon kwamen in actie op de Noord-Hollandse kampioenschappen -12 jaar. Deze 10-jarige dames streden voor wat zij waard waren, maar kwamen net te kort voor het ere-metaal. Op naar volgend jaar wanneer zij vast en zeker weer van de partij zullen zijn met nog een jaartje extra ervaring.

In Heiloo organiseerde Dojo 't Loo weer een ontwikkelingstoernooi voor witte en gele bandjudoka's. Er waren weer vele spannende partij met ook hele mooie ippons. Het twee keer per week trainen begint voor een aantal judoka's echt de vruchten af te werpen.

Kampioen werden: Suzanna en Helena van Oogen, Sem van Meurs, Cas Pruiksma, Quint Roeper, Tim van Dijkhuijzen en Max Dekker.
Tweede plaatsen waren er voor Rosalie van Oogen, Sem Schaap en Diyari Beemsterboer. Tot slot was er nog brons voor Jamie van Meurs, Job Pruiksma, Amy Amoureus, Thierry Diesnis, Stijn Roording, Skip Grote en Tarik Azzouz. Hugo Schuijt en Tim Groot werden helaas net vierde.