Skip to main content

Wisselende resultaten tijdens druk judoweekend

Met gemengde gevoelens is een druk judoweekend afgesloten. Op zaterdag draaiden een jeugdteam op het CIOS teamtoernooi. De judoka's boekten drie overwinningen en verloren tweemaal. Drie teams eindigden met drie overwinningen, ons team werd helaas op judopunten net vierde. Het team bestond uit Jamie van Meurs, Job en Cas Pruiksma, Esmee Vendrig, Thierry Diesnis, Quint Roeper en de dames Suzanna en Rosalie van Oogen.
Het West Friese senioren team verloor later op de avond de koppositie van de eerste klasse. De teams van Dun-Hong en Amsterdam bleken te sterk, wel werden de judoka's van Ebi-sports verslagen.

Op zondag stonden wederom twee toernooien in de planning. In Gemert werd Esmee Kroon kampioen met vier ippons in het ne-waza. De overige judoka's draaiden eigenlijk best goed, maar trokken toch aan het kortste eind.
In Hensbroek werden Sem Schaap, Quint Roeper en Timo Poelwijk kampioen, waren er tweede plaatsen voor Sem van Meurs, Djaz Hartman en Max Dekker. Tot slot was er nog een derde plaats voor Cas Pruiksma.