Skip to main content

Brons voor Rik Peters op NH -18 jaar

Tijdens de Noord-Hollandse kampioenschappen -18 jaar heeft Rik Peters een zeer knappe prestatie geleverd door als eerstejaars -18 judoka een podiumplaats te bemachtigen. Rik was zelfs de enige judoka uit 2003 die zich op het podium wist te knokken in het middagblok. Na een wat onnodige verliespartij in de eerste ronde kwam Rik sterk terug met gevarieerd judo: een verwurging, zijn welbekende schouderworp en ko-uchi-maki-komi brachten vier winstpartijen en een bronzen plak. Met zijn derde plaats heeft hij zich tevens geplaatst voor het NK in Tilburg van 10 maart. De andere judoka's stonden ook hun mannetje en vrouwtje, maar konden helaas geen medaille in de wacht slepen.
Oud-clubgenoot Hessel Moens wist ook een bronzen plak te bemachtigen. Hij had de pech in de kwartfinale de uiteindelijke kampioen al te treffen.