Medailles en diploma's op Rayonkampioenschap, geen NL titel Patrick Groot

Tijdens de voorronde voor de Noord-Hollandse kampioenschappen voor judoka's -10 jaar hebben zes judoka's zich geplaatst voor de Noord-Hollandse kampioenschappen. Lucas Bruin werd uitgeroepen tot kampioen in de klasse -21 kg. Lukasz Klijn en Jayden Biemans waren met hun zes jaar en 21.4 kg erg licht, jong en klein in de klasse -24 kg. Toch vochten zij als leeuwen en werden vijfde. Hiermee plaatsten zij zich ook voor de NH. Een klasse hoger was het Jamie van Meurs, die zich met vijf overwinningen plaatste voor de kruisfinales. Hier strandde hij helaas.

In de middag groep pakten Esmee Vendrig (-34 kg) en Finn Tamis (-38 kg) het brons. Djaz Hartman verloor zijn halve finale op een shido voor de broekspijp vastpakken. In plaats van een finaleplaats, werd het ook nog verlies om brons.. Met een vijfde plaats is ook hij geplaatst. Russel van Willigen, Laura Slot en Jasper Dekker konden zich helaas niet naar de kruisfinales en Beverwijk knokken. Op naar het volgende toernooi!

Tijdens het NK -21 jaar kon Patrick Groot het helaas niet voor elkaar krijgen de huidige NL kampioen te onttronen. Rick Zomer bleek in twee ontmoetingen te sterk..