Podiumplaatsen in Beverwijk en Alkmaar, maar ook veel net niet 

De judoka's hebben weer een druk judoweekend achter de rug. Op zaterdag namen vier judoka's deel aan het NK -18 jaar.
Timo Poelwijk en Gabriel van Stralen konden niet echt een vuist maken. Friso Schotanus wist met een winstpartij en een vrijloting een top 12 klassering te behalen. Esmee Kroon kwam erg dicht bij een podiumplaats. Na vijf overwinningen en een verliespartij verloor zij helaas om het brons.
De zondag was in Beverwijk ingepland voor de Noord-Hollandse kampioenschappen -10 jaar en de teamwedstrijden -12 jaar. Bij de individuele kampioenschappen was er brons voor de 6-jarige Lukas Bruin. Esmee Vendrig en Finn Tamis verloren helaas hun partij om het brons. Djaz Hartman en Jayden Biemans verloren meteen in hun eerste partijvan een uiteindelijke finalist en konden zich ook in de tweede partij niet herpakken. Thomas Boot, Roel Hidding en Sem van Meurs draaiden mee met de teams van Talentjudo NHN. Zij wisten diverse partijen te winnen. De teams werden echter 4e en 6e, Ook voor het team was het net niet, zij hadden net zo goed 2e kunnen worden.
In Alkmaar stond het Girls Only toernooi op het programma. Eline Slot werd kampioen, Amelia van Drunen, Rosalie van Oogen en Mika Kroon werden 2e en het brons ging naar Aman Azzouz, Laura Slot, Kaja Klercq en Tessa Weel.