Prijzen op Koegrastoernooi

Tijdens het jaarlijkse Koegrastoernooi in 't Zand hebben diverse judoka's een prijs weten te pakken. Belangrijker echter is dat door de meeste judoka's weer wat partijen konden worden gedraaid.
Door de aflasting van een ander toernooi verschenen ook een aantal judoka's uit andere districten op de mat. Altijd leuk om wat andere judoka's te treffen.

Het ochtendblok startte goed met zilver voor Djaz Hartman en Roel Hidding en brons voor Esmee Vendrig. Thomas Boot plaatste zich wel voor de kruisfinale, maar verloor uiteindelijk om het brons.
In de middag kwam er een grotere groep op de tatami. Door veel afmeldingen, gewichtsoverschrijdingen en samenvoegingen duurde het voor sommigen wat langer, maar uiteindelijk kwam iedereen aan zijn of haar partijen.
Het verging de een wat beter dan de ander, soms lag het aan de gewichts- en leeftijdsverschillen andere keren was het gewoon pech of kwamen de judoka's simpelweg tekort.
Kampioen werden Max Dekker, Emma de Kroon en Dennis Peereboom. Rosalie van Oogen pakte het brons. Rick Janssen verloor zijn partij om het brons en Timo Poelwijk kwam drie judopunten tekort voor zilver en brons.

Op naar de Open Alkmaarse!