Medailles op ontwikkelingstoernooi en teams in actie

Het was weer een druk judoweekend met evenementen door het gehele land.
In onze eigen dojo de wimpelcompetitie en de 2e ronde van de WFJC plaats. Bij het wimpelen behaalden Svend Geelof, Joacquin van Stralen en Duncan van Willigen de witte wimpel. Een oranje wimpel ging naar Lukasz Klijn en Enzo Versfeld.
Het West Friese seniorenteam streed voor wat het waard was, won van Hikari, verloor van Bos Sport en Kenamju. De mannen staan op een mooie derde plaats in de hoofdklasse.
In Almelo namen Timo Poelwijk, Rik Peters en Friso Schotanus deel aan het NK teams onder de naam Talent Judo NHN met Sjors en Owen van Bakker Sports Schagen. Door het gemis van twee man werd het een zware kluif, maar er werd gestreden voor elk punt en de overwinning was niet eens heel ver weg.

Op zondag was er in Anna Paulowna een ontwikkelingstoernooi georganisseerd door de JBN. Kampioen werden: Jayden Biemans, Enzo Versteld, Mick de Groot, Maarten Hendriks en Tristan Pol. Een derde plaats ging naar Lukasz Klijn, Jeremiah Provence, Thomas Boot, Jort Molenaar, Jasper Dekker, Laura Slot en Teun Kalkoven.