Kerstvakantie 2019

De feestdagen naderen, 2019 loopt op het eind.
Vlak voor de kerstdagen hebben Helenà en Rosalie van Oogen, Djaz Hartman, Esmee Vendrig en Max Dekker nog meegedaan aan het Kersttoernooi in Hoogeveen.
Djaz Hartman en Esmee Vendrig werden alvast als oranje band opgegeven bij de A pupillen. Je rijdt immers niet zo'n stuk voor een beginners toernooi. Tussen de oranje en groene banden draaide zij opnieuw een prima toernooi. Djaz won knap zijn vier partijen en sloot zijn seizoen af met een titel, Esmee won tweemaal, verloor een partij op beslissing en moest genoegen nemen met het zilver. 
In de categorie -15 jaar twee van de Van Oogen meiden en Max Dekker. Helenà wist met goed reageren, doorsturen en een houdgreep een partij te winnen, maar kwam helaas niet door haar poule heen. Max en Rosalie wonnen viermaal en gingen als poulewinnaar naar de halve finale. Rosalie won deze partij, Max verloor helaas. De laatste partij van het jaar van Rosalie ging helaas naar de tegenpartij zodat er voor haar zilver was en voor Max brons.

In de Kerstvakantie zitten de judoka's ook niet stil: er wordt hardgelopen, Er zijn een tweetal deelnemers aan het Oliebollentoernooi in Hoogwoud en er wordt getraind in Arnhem op de trainingsstage van Bushi Arnhem.
De lessen vervallen echter vanaf maandag 23 december tot en met zondag 5 januari!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en hopen jullie allemaal vanaf 6 januari weer te verwelkomen!