Skip to main content

Tien prijswinnaars op Ontwikkelingstoernooi te Anna Paulowna

Tijdens het ontwikkelingstoernooi georganiseerd door de JBN Noord-Holland hebben tien judoka's een prijs weten te bemachtigen.

Kampioen werden: Nina Alwart, Friso ZIgterman, Ric Smits en Mitchel Schröder. Tweede plaatsen waren er voor Thierry Diesnis, Kim Smits en Emma de Kroon. Bronzen medailles waren er voor Jay de Vries, Jurgen van Rooijen en Fabiënne Schröder. 
In Anna Paulowna kwamen behoorlijk wat Randers de Geus judoka's in actie. Mede omdat er in de uitnodiging sprake was van indeling in poules op kleur band, leeftijd en gewicht. Er werd wel gejudood in poules, maar er was een vervolg naar kruisfinales en de indeling was in de standaard leeftijd- en gewichtsklassen. Dit had tot gevolg dat veel van onze judoka's tegenover elkaar stonden en elkaar uitschakelden. Daarbij was er in sommige poules bijna sprake van clubkampioenschappen. In de klasse -27 kg 2006 - 2007 kwamen vier judoka's in actie, bij de -38 kg 2003-2004-2005 zelfs zes.

Een ieder heeft zijn of haar uiterste best gedaan, wat mede door het systeem niet altijd resulteerde in een podiumplaats.
Helaas heeft de pc het stukje over elke judoka niet opgeslagen. Dit zal morgen opnieuw volgen.