Wederom een succesvol weekend

De judoka's van Randers Budosporten hebben opnieuw een succesvol weekend achter de rug.
Op het Nederlands Kampioenschap -21 jaar behaalden de drie deelnemers alledrie een officiële klassering. Een 3e plaats voor Matthijs Snijders, Amber Koopmans werd 5e en Lucielle Hendriks 7e.
Zondag kwamen de judoka's in actie op het Ontwikkelingstoernooi van de JBN en het Sprokkeltoernooi in Rijen. In Anna Paulowna was er goud voor: Cas Pruiksma, Sem van Meurs, Quint en Kenzo Roeper, Suzanna en Rosalie van Oogen en Max Dekker. Tweede plaatsen waren er voor Djaz Hartman, Thierry Diesnis, Helená van Oogen en Sem Schaap. Het brons ging naar Tessa Weel en Stijn Roording. Demi Schaap, Job Pruiksma, Stephanie Huibers en Tim Groot hebben erg hun best gedaan, maar werden met een medaille voor een vierde plaats beloond.

In het Brabantse Rijen werden Esmee Kroon en Friso Schotanus met drie overtuigende ippons kampioen, Mika Kroon pakte het zilver en brons was er voor Rik Peters. Even als de andere deelnemers die bijna allemaal twee of drie partijen wonnen een goede generale voor de NH en het NK -15 jaar!

 

©Randersbudosporten.nl