2020 afgesloten, op naar 2021

Het jaar 2020 begon zoals elk jaar: vol goede moed weer van start en op naar sportplezier, banden, medailles et cetera. De eerste twee maanden was er ook niets aan de hand. De eerste slippen en banden werden eind januari behaald, evenals medailles op ontwikkelingstoernooien en de NK's -18 en -21 jaar. In maart kwam er een abrupt einde aan het mooie begin en konden vele plannen en ambities voor onbekende tijd in de kast. In mei kon er weer iets gedaan worden, veelal op anderhalve meter. Het bleek dat niet alleen het sporten gemist was, maar zeker ook de gezelligheid en het onderlinge contact. Bij sporters, trainers, maar ook de ouders die tot de conclusie kwamen hoe vaak men elkaar zag in de week.
Laten we hopen dat we gedurende 2021 weer langzaamaan (kan niet snel genoeg) terug gaan naar het oude normaal en we niet alleen weer lekker kunnen sporten met zijn allen, banden en medailles kunnen behalen en lessen weer af kunnen sluiten met een drankje. Maar bovenal weer kunnen samen komen met familie en vrienden en zorgeloos kunnen doen waar we zin in hebben zonder afstandsbeperkingen. Nog even volhouden!

Voorlopig mogen alleen de sporters onder de 18 jaar met elkaar in groepsverband aan de slag. De afgelopen weken zijn ze druk in de weer geweest met zelfverdedigingslessen, hardlooptrainingen en een politietraining. Dit tot grote hilariteit van de kinderen en vooral ook voorbijgangers. Hoe blij de ouders waren met de vuile was.............