Teamtoernooi eigen leden succes.

Het jaarlijks terugkerende teamtoernooi voor onze eigen leden is weer succesvol verlopen.Jammer dat er, ter elfder ure nog judoka’s afbelden of niet op kwamen dagen. Daardoor waren er diverse teams niet compleet. Gelukkig was het overgrote deel van de judoka’s wel aanwezig en hebben we zaterdag nog een paar hulp judoka’s weten op te trommelen zodat de niet aanwezig schade beperkt was.

Voor een groot deel van de judoka’s en hun massaal toegestroomde ouders was het teamtoernooi een nieuwe -, nuttige - en leuke ervaring. Je wint of verliest met z’n allen en je hebt deze ochtend weer heel veel geleerd.

Het winnende team was het negenkoppige team van Senne v/d Meer met als opperhoofd Friso Schotanus. De tweede plaats ging naar het team van Hidde Dirilce met als opperhoofd Lorenz Snippe. Een derde plaats was er voor het team van Rosa Zwart met als opperhoofd Erdem Benlisoy. Gedeelde vierde plaatsen waren er voor de teams van Thierry Diesnis, Sid van Duin en Jurre Roording. Hier waren de opperhoofden, Scott Koekkoek, Hessel Moens en Gabriel van Stralen.

Robert Schotanus heeft de vele foto’s gemaakt die binnenkort ook op de website te zien zullen zijn.

Alle medewerkers: Scheidsrechters, Juryleden en EHBO’ers hartelijk bedankt voor jullie onmisbare medewerking,

Namens Ton & Linda.

 

De foto's van deze zijn terug te vinden onder media.

©Randersbudosporten.nl