Judoka's in actie in Rotterdam

Waar velen genoten van de kerstvakantie heeft een deel van onze judoka's niet stilgezeten deze vakantie.

Vlak voor de start van het nieuwe jaar werd er deelgenomen aan een trainingsstage in Hoogvliet. Verdeeld over twee groepen betraden er zo'n 700 judoka's de tatami. Na een korte warming up was het knokken geblazen. Voordeel van een trainingsstage is dat je met veel verschillende judoka's kunt judo√ęn, maar ook dat je wat langer de tijd hebt dan tijdens een echte wedstrijden. Na een ochtend en namiddag/avond training gingen de judoka's moe, maar ook voldaan weer naar huis. 

2022 werd uitgeluid met de traditionele oliebollenloop bij het Geestmerambacht. Een mooie groep judoka's maakte er een gezellige training van met een nog gezelligere afsluiting.
De eerste training van 2023 was ook op het Geestmerambacht. Na de intensieve hardloopronde inclusief voetbal/glijpartij onder leiding van Simon stond er erwtensoep klaar voor de deelnemers.

Het eerste weekend van 2023 stond ook meteen een wedstrijd op het programma. Wederom werd Rotterdam aangedaan. Het werd een lange, maar mooie dag. Helena voltooide haar 100 danpunten, Djaz maakte zijn debuut in de -15 jaar klasse en reikte tot de kleine finale. Deze partij ging helaas verloren, maar even goed een mooie prestatie. Verder was er zilver voor Rosalie en brons voor Esmee en Tristan. Op naar een mooi budojaar.

 Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, staande mensen en binnen

©Randersbudosporten.nl