Judoka's in actie op NK en ontwikkelingstoernooi

Het afgelopen weekend waren onze judoka's actief op het NK -18 jaar en het ontwikkelingstoernooi van de JBN Noord-Holland.

Op het NK -18 jaar eindigden zowel Rosalie als Helena van Oogen in de top 10 van Nederland. Helena won haar eerste partij, waarna zij in de tweede ronde het onderspit moest delven tegen de uiteindelijke kampioene van Nederland. In de herkansingen volgden nog twee ipponoverwinningen, waarna Helena als nummer 9 van Nederland haar Waterloo vond. Rosalie startte met een vrijloting, waarna gewonnen werd met een verwurging. In de kwartfinale was er opnieuw winst. Ditmaal met een sasae. De halve finale en de partij om het brons bleken helaas net iets te hoog gegrepen, waardoor Rosalie op een vijfde plaats bleef steken.

Een dag later was het de beurt aan de wat jongere judoka's. Onder andere de wedstrijdervaring met het wimpelen werpt zijn vruchten af. Een ieder kon genieten van mooie worpen, grondtechnieken en zoals altijd veel strijd.
🥇Jelte, Samuel, Silvester, Svend, Teun en Mick
🥈Quin, Wessel en Finn
🥉Duran, James, Daan, Sanne en Koen

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en binnen Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, staande mensen en binnen Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en binnen

 

 
 

 

 

©Randersbudosporten.nl