Skip to main content

Judoka's op vier plaatsen in de prijzen

Het afgelopen weekend waren onze judoka's op vier plaatsen actief met wedstrijden. Op zaterdag waren er het Bloembollentoernooi en het Dekker Chrysanten judotoernooi.
Op het Bloembollentoernooi was er goud voor Esmee Kroon en Lucielle Hendriks. Dit met grote dank aan Amber Koopmans, die erachter was gekomen dat de tijden van de meiden waren veranderd, wat ons niet was doorgegeven. Rick Janssen en Hessel Moens wonnen het brons. Wat pech zorgde ervoor dat er niet meer prijzen werden behaald.

Op het Dekker Chrysanten Toernooi was er een 100% score. Maarten Tamis werd kampioen en Koen Postema werd 3e.  

Zondag werd er opnieuw in Hensbroek gejudood. Ditmaal voor het jeugdteamtoernooi. Ons team heeft met drie gewonnen en twee verloren wedstrijden een bronzen plek weten te veroveren. Het team bestond uit: Jay de Vries, Friso Zigterman, Yenna Alwart, Rick Janssen, Rik Peters, Erik Ente en Gabriël van Stralen.

Tot slot werd er nog gejudood in Berlicum. Hier is heel goed gedraaid en diverse judoka's lieten zien weer wat stappen te hebben gemaakt, helaas konden zij dit niet altijd belonen met een medaille. Zilver was er voor Matthijs Snijders en brons voor Mika Kroon. Esmee Kroon, Lucielle Hendriks, Hessel Moens en Patrick Groot verloren hun partij om brons.